Meer resultaten voor audi r8 rijden cadeau

audi r8 rijden cadeau
In een Audi R8 rijden Rotterdam Cadeautjes.nl.
Iedereen wil wel op de foto naast de Audi R8, de futuristische sportwagen van de Duitse autofabrikant. Nu kun je na het nemen van de foto instappen en met een ervaren instructeur naast je 20 minuten lang door Rotterdam en omgeving rijden. Dat is een coole belevenis die je niet zo snel meer vergeet. Een leuk en origineel cadeau voor autoliefhebbers.
bouwkundige keuring
Audi R8 rijden met 420 pk een exclusieve supercar. Arrangement Event Store.
In NL en Vlaanderen Audi R8 rijden met 420 pk een exclusieve supercar. Kruip 15 minuten achter het stuur van deze waanzinnige Audi R8. 6899, euro per persoon. Doordeweeks in Nederland Audi R8 rijden met 420 pk een exclusieve supercar.
koffiemachine bonen
In een Audi R8 rijden Eindhoven Cadeautjes.nl. pin delete. info icon. newsletter.
De Audi R8 is zo'n' sportwagen die je niet vaak genoeg kunt bewonderen. Nu is het mogelijk er zelf eens 20 minuten in te rijden! Een ervaren instructeur laat zien hoe de zes versnellingen werken. Dit is een coole belevenis voor fans van racewagens en bovendien een leuk cadeau-idee! Lees meer Lees minder. Belevenisbon per e-mail. Belevenisbon in geschenkbox 249., Nu kopen Informeer mij over beschikbaarheid. Zet op verlanglijst Staat op verlanglijst. Wordt direct per e-mail als PDF verzonden. Perfect als last-minute cadeau.
eherkenning inloggen
RIJDEN IN EEN AUDI R8!
Reviews over Rijden in een Audi R8. Geplaatst door Daan. Hallo, Is er bij deze ook een mogelijkheid om fotos en filmpjes te maken van degene die het cadeau krijgt in de auto? Met vriendelijke groet., Uiteraard is dat mogelijk!
beste dating app
Bestuur een Audi R8: 420 pk!
Wil je de ontvanger verrassen met een langere rit in de Audi? Bestel dan hier 40 minuten rijden in de Audi R8 of geef een uniek V.I.P. Audi arrangement cadeau! verdienen een bijzonder cadeau. Zelf een Audi R8 besturen. Diverse locaties in Nederland.
Audi rijden Racen zelf doen als kado geven diverse circuits ook voor groepen als piloot voor BMW of Ferrari rijden maar ook rally circuit.
Vervolgens kruip je zelf achter het stuur naast de instructeur en ga je de openbare weg op. Audi r8 huren of als cadeau geven. ZELF AUDI R8 RIJDEN. Iedereen verdient het om de sensatie mee te maken om zelf te rijden in een Audi R8 in Nederland.

Contacteer ons