Meer resultaten voor audi r8 te huur

audi r8 te huur
audi
audi
audi
audi
Audi R8 V10 Spyder huren? Trouwauto huren.
Audi R8 V10 Spyder huren? De vierwielaangedreven Audi R8 heeft 15% van de onderdelen gemeen met de Lamborghini Gallardo en zit in slechts 41, seconden vanuit stilstand op 100km/h. Zijn topsnelheid bedraagt 313 km/h. De 5.2 liter V10 heeft een maximum toerental van maar liefst 8.000 toeren. Door zijn hoogte van slechts 125, meter, breedte van 190, meter en lengte van 443, meter heeft de flamboyante R8 een gedrongen en agressief voorkomen. Mede dankzij zijn LED-koplampen boezemt hij ontzag in bij medeweggebruikers. Ervaar de krachtige V10 achter je rug en laat je opzwepen door 525 ongeduldige paarden. Prijzen en opties. 899 per dag. Exclusief 250, per gereden kilometer. Inclusief breng-/ en haalservice. Aanvraag vrijblijvende offerte op maat. Informatie over de trouwdag.: Startlocatie: Is de plaatsnaam van de startlocatie bekend? Eindlocatie: Is de plaatsnaam van de eindlocatie bekend? Begintijd /: Vanaf hoe laat denken jullie de auto nodig te hebben?:
a6
Audi R8 huren in 40000, per dag SnappCar.
Er zijn nog geen reviews aanwezig voor deze auto. Hallo, ik ben. Vraag het aan de verhuurder. Om een directe vraag te stellen aan de verhuurder moet je ingelogd zijn. Log hieronder in of meld je aan.: Audi R8 van.
tweakers
Huur een Audi R8 voor je bruiloft en geniet van onze trouwauto.
Indien u van plan bent om meerdere autos tegelijk te huren neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Na een korte instructie mag u zelfstandig de openbare weg op. De Audi R8 biedt zitplaats voor 2 personen.
social return
Drive the Passion Huur een Supercar Maserati GranTurismo of Audi R8.
Bij Drive the Passion ben je dus aan het juiste adres. Vanaf 18 jaar kan je een Audi R8, Ferrari, Lamborghini, Maserati huren. Met of zonder instructeur. Naast het verhuren van supercars bieden wij racesimulatoren aan die gebruikt kunnen worden op evenementen of bedrijfsfeesten. Wij kiezen alleen voor het beste product en leveren onze diensten met een glimlach. Het passie voor autos en racen zit er bij ons in, wij kunnen uren lang praten over onze passie. Wij zijn een van de weinige exclusieve verhuurders van supercars sportwagens die goed verzekerd zijn. Bij ons staat veiligheid voorop! Zelf rijden in een supercar voor maar 11500., Reserveer jouw rit in 4 stappen. Selecteer een product. Reserveer jouw favoriete supercar koop je een cadeaubon? Sla dan stap 2 over. Kies een rijlocatie, duur van de rit en reserveer een moment. Klik op boek nu. Controleer de winkelmand, gebruik eventueel een kortingscode en pas toe. Klik op afrekenen. Vul jouw gegevens in en reken af met iDeal. Je ontvangt direct een bevestigingsmail. Huur vanaf 695.
Audi R8 Huren Buena Vida Supercar Verhuur.
Huur tarieven Audi R8. Prijs half uur zelfstandig rijden 100. Prijs uur zelfstandig rijden 175. Prijs dag zelfstandig rijden 745. Prijs dag nacht zelfstandig rijden 995. Prijs per week 4495. Een dag duurt van 0900: tot 1900: uur. Dag nacht 24uur huren. Tijden zelf te bepalen.
Audi R8 Gala auto Huur een witte Audi R8 Trouwauto!
Denk dan eens aan een Audi R8 als trouwvervoer. Maar niet alleen als trouwauto is deze Audi R8 inzetbaar, maar deze prachtige witte supercar is ook te huur voor bijvoorbeeld een gala, een beurs of een bijzondere verjaardag. De Audi R8 heeft 420 pk en een topsnelheid van 310 km.

Contacteer ons