Zoeken naar auto huren audi r8

auto huren audi r8
Supercar huren: zelf rijden in een van onze supercars.
Je stapt in een auto met 525 pk en 530 Nm bij 6.500 toeren. Daarmee sprint deze Audi R8 in iets meer dan vier seconden naar de 100 en haalt deze auto een topsnelheid van meer dan 313 kilometer per uur. Hoewel de vergelijking met een Lamborghini snel is gemaakt, is deze Audi R8 Spyder met zijn vierwielaandrijving en briljante wegligging een typische Duitse supercar. Met zijn gedrongen neus en het agressieve geluid dwingt deze bolide respect af bij de medeweggebruikers. Bekijk de huurvoorwaarden van de Audi R8 V10 Spyder. Achtergrondinformatie Audi R8 Spyder. De Audi R8 Spyder 5.2 V10 beschikt over een aantal elementen van de bijzonder exclusieve Audi R8 GT. Van de GT-versie zijn slechts 333 exemplaren geproduceerd, waarvan twee voor de Nederlandse markt. Onze supercar is uitgevoerd met onder andere de achterlicht-units, carbon fiber spoiler, diffuser en spiegelkappen van de Audi R8 GT. Tenslotte is onze Audi R8 voorzien van een zeer exclusieve set 20 ADV.1 velgen, dé leverancier van high-performance velgen voor supercars. Huur deze supercar. Een supercar huren als trouwauto.
SEO optimalisatie
Audi R8 V10 Spyder huren? Trouwauto huren.
Model: Audi, R8. Audi R8 V10 Spyder huren? De vierwielaangedreven Audi R8 heeft 15% van de onderdelen gemeen met de Lamborghini Gallardo en zit in slechts 41, seconden vanuit stilstand op 100km/h. Zijn topsnelheid bedraagt 313 km/h. De 5.2 liter V10 heeft een maximum toerental van maar liefst 8.000 toeren. Door zijn hoogte van slechts 125, meter, breedte van 190, meter en lengte van 443, meter heeft de flamboyante R8 een gedrongen en agressief voorkomen. Mede dankzij zijn LED-koplampen boezemt hij ontzag in bij medeweggebruikers. Ervaar de krachtige V10 achter je rug en laat je opzwepen door 525 ongeduldige paarden. Prijzen en opties. 899 per dag. Exclusief 250, per gereden kilometer. Inclusief breng-/ en haalservice. Aanvraag vrijblijvende offerte op maat. Informatie over de trouwdag.: Startlocatie: Is de plaatsnaam van de startlocatie bekend? Eindlocatie: Is de plaatsnaam van de eindlocatie bekend? Begintijd /: Vanaf hoe laat denken jullie de auto nodig te hebben?:
hartjes snoep
Rent a Audi R8 in Weiterstadt for 400 per day SnappCar.
Audi R8 from. 0 reviews Weiterstadt 0x rented out Rental by. About the car. 9 people are looking at this car! About the car. Audi R8 V10 Klappenauspuff Innenausstattung Audi Exklusiv 1 Tag inkl 200km 399 Mehrkm 220, Alle Infos, Preise und Pakete auf www.ecc-rent.de.
mtc
Audi R8 Huren Buena Vida Supercar Verhuur.
Uiteraard is het ook mogelijk om de Audi R8 te huren met een chauffeur voor bijvoorbeeld een gala of ander evenement, of om onder begeleiding te rijden! Wanneer u ervoor kiest om onder begeleiding te rijden hoeft u geen borg te betalen. Wenst u de auto op locatie in ontvangst te nemen?
leifheit vloerwisser
Audi R8 Gala auto Huur een witte Audi R8 Trouwauto!
Maar de ervaring van het rijden in een dergelijke luxe en sportieve auto is op zich al geweldig. Zijn witte kleur maakt de Audi R8 perfect geschikt als luxe trouwauto. U kunt de Audi R8 inclusief representatieve chauffeur huren. Maar het is natuurlijk veel leuker om zelf te rijden.
vaatwasser inbouw

Contacteer ons