Zoeken naar zelf rijden in een audi r8

zelf rijden in een audi r8
Aanbieding: 54% korting op Aston Martin/Audi Experience Groupdeal.nl.
Daarentegen staat de Audi R8 bekend om zijn fantastische design. Daarmee is het de ultieme droomauto voor iedereen die van racemonsters houdt. Zet je schrap want deze Audi heeft een indrukwekkende 42, liter V8 motor. Ontvangst op locatie. Hoor de Aston Martin/Audi brullen bij vertrek en finishen. Uitleg en demo over de auto met blik onder de motorkap. 15 minuten zelf rijden of je laten rijden als je door de instructeur wil ervaren wat deze autos kunnen. Fotomoment in en om de auto.
wifi verbinding maken
Audi R8 Experience Drive the Passion.
Wij bieden u al sinds 2014 de mogelijkheid om deze geweldige sportauto te ervaren. Ruim 2.500 personen gingen u sindsdien al voor! Klik op de onderstaande knop en reserveer direct uw eigen Audi R8 Experience. Zelf rijden in een. Audi R8 mat zwart.
salontafel
Circuit Zandvoort Zelf rijden.
Zet dan de fantastische stap in de wereld van de autosport en haal je race licentie. Sta jij binnenkort op de grid? Vrij Rijden met je eigen auto. Gedurende het jaar zijn er verschillende Vrij Rijden dagen en Track Days, waarbij particulieren met hun eigen auto over het legendarische circuit van Zandvoort kunnen rijden. Een racelicentie is niet verplicht.
google adwords adverteren
In een Audi R8 rijden Gent Cadeaus.be. pin delete. info icon.
Druk die gaspedaal nog maar een keertje goed in en laat de motor heerlijk brullen. Dit is geen autorijden, dit is een sensationele belevenis op vier wielen. Even in 5 seconden van 0 naar 100 optrekken, dat is pas echt alive and kicking, dat is Audi R8 rijden in Gent!
heren
Audi R8 rijden Experience Wens.
Wil jij een Audi R8 rijden? Wil je zelf ervaren hoe het is om als een echte James Bond in een sportwagen over de openbare weg te rijden? Bij ExperienceWens laten we jouw dromen graag uitkomen. Hoe ziet een dag bij ExperienceWens eruit?
hoesje huawei p9 lite
Audi R8 Huren Buena Vida Supercar Verhuur.
Indien u dit wenst zorgen we er natuurlijk voor dat u met een goed gevoel de weg op kunt. Voordat u zelf met de Audi R8 vertrekt zullen we een instructierondje over het nabij gelegen industrieterrein rijden. Tijdens dit rondje nemen we de tijd om te zorgen dat u bekend bent met de auto en de bediening goed uitgelegd krijgt. Uiteraard is het ook mogelijk om de Audi R8 te huren met een chauffeur voor bijvoorbeeld een gala of ander evenement, of om onder begeleiding te rijden! Wanneer u ervoor kiest om onder begeleiding te rijden hoeft u geen borg te betalen. Wenst u de auto op locatie in ontvangst te nemen?
Audi R8 Exclusive Car Rent.
Deze Audi R8 is zowel prive als zakelijk te huur voor een langere periode. Op het moment dat het contract word aangevraagd word er een borg gevraagd. In het maandbedrag zijn opgenomen alle kosten huur, verzekering, wegenbelasting, onderhoud zodat u zelf alleen nog maar voor de brandstof dient te zorgen. Voor het aangaan van de huur overeenkomst zijn er geen inkomstengegevens of jaarcijfers nodig. Op deze manier is het mogelijk iedere 6 maanden een nieuwe auto te rijden.
Rijden in een sportauto van Drive the Passion Almere DagjeWeg.NL.
Val je spontaan in katzwijm als er een sportauto voorbij rijdt en is het jouw grote droom om zelf eens achter het stuur van een supercar te zitten? Huur een Audi R8 of Maserati GranTurismo S en beleef je eigen supercar experience op de openbare weg! Bij Drive the Passion heb jij onder begeleiding van een professionele instructeur de rit van je leven. Leuk om zelf een keertje te ervaren of om cadeau te doen aan een andere sportautoliefhebber. Een rit in je droomauto. Voordat je aan je rit begint krijg je uitleg van een expert. En uiteraard mag je uitgebreid op de foto met je gekozen racemonster. Huur bijvoorbeeld een Maserati GranTurismo S, een moderne Italiaanse supercar met maar liefst 440 paardenkracht. Zodra de uitlaat begint te grommen, giert de adrenaline door je lijf. Onderweg trek je natuurlijk veel bekijks en laat je anderen kwijlend in je stofwolken achter. Want je rijdt niet op een afgesloten circuit, maar ├ęcht op de openbare weg. Handig om te weten. Een rit is al mogelijk vanaf twintig minuten. Drive the Passion heeft meerdere locaties waar je kunt rijden: Almere, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Hilversum, Heerenveen, Rotterdam en Zwolle.

Contacteer ons