Op zoek naar zelf rijden in een audi r8?

zelf rijden in een audi r8
Audi R8 In jouw droomauto rijden! Drive the Passion.
Vanaf: 115.00 Verder lezen. Zelf Audi R8 rijden. Iedereen verdient het om de sensatie mee te maken om zelf te rijden in een Audi R8 in Nederland. Wij vinden voor iedereen een passende mogelijkheid om deze ervaring te mee te maken.
schade caravan
Zelf in een Audi R8 rijden! YouTube.
Zelf in een Audi R8 rijden! Unsubscribe from Experience Events? Subscribe Subscribed Unsubscribe 9. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content.
de koffiemachine
Rijden in een audi R8 deel 1 YouTube.
Rijd zelf in deze Audi R8 via AudiR8Wens! Experience Events 5757, views. FERRARI 458 ITALIA SPIDER 10 MILE TEST DRIVE EXPERIENCE Gotham Dream Cars Supercar Review Ride Duration: 2806. NJShoreBeachLife 23299, views. Zelf in een Audi R8 rijden! Experience Events 188 views.
wasmachine
Drive the Passion Huur een Supercar Maserati GranTurismo of Audi R8.
Bij Drive the Passion ben je dus aan het juiste adres. Vanaf 18 jaar kan je een Audi R8, Ferrari, Lamborghini, Maserati huren. Met of zonder instructeur. Naast het verhuren van supercars bieden wij racesimulatoren aan die gebruikt kunnen worden op evenementen of bedrijfsfeesten. Wij kiezen alleen voor het beste product en leveren onze diensten met een glimlach. Het passie voor autos en racen zit er bij ons in, wij kunnen uren lang praten over onze passie. Wij zijn een van de weinige exclusieve verhuurders van supercars sportwagens die goed verzekerd zijn. Bij ons staat veiligheid voorop! Zelf rijden in een supercar voor maar 11500.,
dymo labelmanager 160
Audi R8 rijden met 420 pk een exclusieve supercar. Arrangement Event Store.
12501, euro per persoon. Doordeweeks en weekend in Nederland Audi R8 rijden met 420 pk een exclusieve supercar. Kruip 40 minuten achter het stuur van deze waanzinnige Audi R8. 13900, euro per persoon. Op de volgende locaties kunt u zelf een datum voorstellen.;
30 MINUTEN ZELF RIJDEN IN EEN AUDI R8!
15 minuten zelf rijden in de Audi R8. Wie droomt hier niet van? Genoeg geld op je bankrekening om een mooie sportauto te kunnen bezitten? Behoor jij niet tot de groep mensen voor wie deze droom werkelijkheid is, of past een sportauto niet bij jouw situatie?
RIJDEN IN EEN AUDI R8!
Twintig minuten lang mag jij achter het stuur van deze laagvlieger zitten en over de openbare weg rijden. Deze unieke belevenis bevat.: zelf rijden in een Audi R8.; Begeleiding van een ervaren instructeur. Altijd al eens in een spectaculaire en bloedsnelle auto over het asfalt rijden?
Rijden in een Audi R8!
Wil je de ontvanger verrassen met een langere rit in de Audi? Bestel dan hier 40 minuten rijden in de Audi R8 of geef een uniek V.I.P. Audi arrangement cadeau! verras je iemand echt! Zelf een Audi R8 besturen. Diverse locaties in Nederland.

Contacteer ons